Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Ανακοινώσεις Ενοριακού Δελτίου #195


Ανακοινώσεις:
Ø Κάθε Τρίτη της Τεσσαρακοστής στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας, από τις 6 ως τις 8 το βράδυ θα γίνεται έκθεση του Πανάχραντου Μυστηρίου και θα υπάρχει δυνατότητα εξομολόγησης από τους πατέρες Καπουκκίνους. Κάντε μία στάση.

Ø Στις 8, 10, 15 και 17 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί άλλος ένας κύκλος προετοιμασίας Μελλονύμφων για τα ζευγάρια που σκοπεύουν να παντρευτούν στο επόμενο διάστημα ως τον Νοέμβριο. Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στους εφημερίους σας.

Ø Την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 8 το βράδυ στη Φανερωμένη θα τελεστεί ο υπαίθριος Δρόμος του Σταυρού.

Ø Η Α’ Κοινωνία των παιδιών της Β’ Τάξης θα γίνει στον Άγιο Σεβαστιανό στις 18 Μαΐου στις 7 μ.μ. και το Χρίσμα για τα παιδιά της Γ’ Τάξης των Ενοριών του Αγίου Γεωργίου, του Αγίου Σεβαστιανού, Ευαγγελιστρίας και Κινίου στις  9 Ιουνίου το απόγευμα στην Ενορία του Κινίου.

Ø Για την Μεγάλη Εβδομάδα:
1. Όσοι έχουν βιόλες και κρίνους ας μας τα φέρουν στον Αγ. Σεβαστιανό ως την Μεγάλη Πέμπτη το βράδυ.
2. Όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν λουλούδια ας αποταθούν στον Εφημέριο.
3. Την Μεγάλη Πέμπτη στη θεία Λειτουργία του Μυστικού Δείπνου, συγκεντρώνουμε τα σακουλάκια της Κάριτας με τον καρπό της νηστείας μας για να τον προσφέρουμε στους αναγκεμένους αδελφούς μας.
4. Όσοι πρόκειται να σηκώσουν τον Επιτάφιο στον Άγιο Γεώργιο θα πρέπει να είναι παρόν από την αρχή της Ακολουθίας ώστε να εισέρθουν στον Ναό με τον Επίσκοπο και τους άλλους λειτουργούς και να καθίσουν μπροστά.
5. Καλώ ιδιαίτερα τα παιδιά και τους νέους να βοηθήσουν στον στολισμό των επιταφίων μας.