Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Ανακοινώσεις


Από τον Εφημέριο:
          Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσες και όσους βοήθησαν στις γιορτινές αυτές μέρες, ιδιαίτερα τα μέλη των χορωδιών μας και τους μουσικούς μας που αφιέρωσαν πάρα πολλές ώρες στην προετοιμασία των τελετών.
Ευχαριστώ τα άτομα που έφτιαξαν τις φάτνες, τα παιδιά που υπηρέτησαν γύρω από την Αγία Τράπεζα και όσες κυρίες επωμίστηκαν την καθαριότητα, τον ευπρεπισμό και τον στολισμό των ναών μας. Ευχαριστώ και όλους εσάς που βοηθήσατε με οποιονδήποτε τρόπο στις ακολουθίες και στις άλλες δράσεις των ενοριών μας.

Ευχαριστώ επίσης και όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στην απογραφή. Είναι ένα σημαντικό εργαλείο για μένα κυρίως στην γνωριμία και την επικοινωνία μαζί σας.
Οι αγιασμοί των οικογενειών ολοκληρώθηκαν, με κάποιες καθυστερήσεις την πρώτη και την τελευταία μέρα, κυρίως λόγω του καιρού. Αν πέρασα από το σπίτι σας και δεν σας βρήκα και θέλετε να έρθω να ευλογήσω την οικογένειά σας, καλέστε με να κανονίσουμε ραντεβού.

Επί της ευκαιρίας, να ζητήσω αν κάποια ή κάποιος θέλει να γίνει μέλος του Συμβουλίου της Κάριτας του Αγίου Σεβαστιανού να με ενημερώσει. Χρειαζόμαστε νέα μέλη.
Τέλος, καλώ ιδιαίτερα τους Ενορίτες του Αγίου Σεβαστιανού να συμμετέχουν στις ακολουθίες για την εορτή του προστάτη μας.
Με εν Χριστώ αγάπη,
Ο Εφημέριός σας, π. Ιωσήφ