Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Ανακοινώσεις Δελτίου #186


Ανακοινώσεις:
  Οι υποψηφιότητες που τέθηκαν για τα Ενοριακά Συμβούλια δεν επαρκούν ώστε να διεξαχθούν εκλογές. Αρκούν όμως για να δημιουργηθούν Συμβούλια. Όσοι έκαναν αίτηση θα συμπεριληφθούν στην επιστολή προς τον Επίσκοπο. Όταν ο Επίσκοπός μας εγκρίνει τα Ενοριακά Συμβούλια, θα ανακοινωθούν.
ÑÐ
Η ΚΑΡΙΤΑΣ ΣΥΡΟΥ ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει Παζάρι για φιλανθρωπικούς σκοπούς στους χώρους της Καθολικής Επισκοπής Σύρου, στην Ερμούπολη, την Πέμπτη και την Παρασκευή 29 και 30 Νοε., το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, την Δευτερά και την Τρίτη 3 & 4 Δεκ. από τις 9 π. μ. έως τις 6 μ. μ.

ÑÐ
Καλούμε τους γονείς των παιδιών του Δημοτικού σε μία συνάντηση στις 26 Νοε. στην Επισκοπή στις 6 μ.μ. στα πλαίσια της ενημέρωσής των και την εξοικείωσή των με την Κατήχηση. Η παρουσία όλων των γονέων είναι ιδιαίτερα επιθυμητή.

ÑÐ
Η Περίοδος της Παρουσίας είναι ένας καιρός αναμονής, μεταστροφής και ελπίδας:
· Αναμένουμε ενθυμούμενοι τον πρώτο, ταπεινό ερχομό του Κυρίου με την θνητή μας σάρκα. Αναμένουμε σε ικεσία για τον τελικό, ένδοξο ερχομό του Ιησού ως Κύριου της Ιστορίας και Κριτή του κόσμου.
· Μεταστροφή, στην οποία η Λειτουργία αυτή την Περίοδο συχνά αναφέρεται παραθέτοντας τα λόγια των προφητών, ιδιαίτερα του Ιωάννη του Βαπτιστή, "Μετανοείτε διότι πλησιάζει η Βασιλεία των ουρανών" (Μτ 3,2)
· Χαρούμενη ελπίδα μάς γεμίζει το γεγονός ότι η σωτηρία έχει ήδη πραγματοποιηθεί από τον Χριστό (πβλ. Ρωμ 8, 24-25) και ότι η πραγματικότητα της χάρης μέσα στον κόσμο θα ωριμάσει και θα φτάσει στην πληρότητά της, χαρίζοντάς μας ότι μας υποσχέθηκε μέσω της πίστης, ότι «θα γίνουμε όπως εκείνος γιατί θα τον δούμε όπως πραγματικά είναι» (Ιω 3,2).


Þ Εις μνήμη Μαρίας Μ. Βαμβακάρη, η Βερονίκη Χαλαβαζή πρόσφερε €50 στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου.
Þ Η Μαρία Μαγουλά πρόσφερε €20 στον Ι.Ν. Αγ. Αντωνίου.