Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Ανακοινώσεις 12/11/18


 Λόγω της εκπνοής της πενταετής θητείας των Ενοριακών Συμβουλίων, ο Σεβασμιότατος Επίσκοπος Πέτρος ανακηρύσσει εκλογές για τις 25 Νοεμβρίου 2018. Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν μέλος του Ενοριακού Συμβουλίου παρακαλούνται να θέσουν υποψηφιότητα ως την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 9 μ.μ.

  Αν συμπληρωθεί ικανός αριθμός υποψηφίων (περισσότεροι από 5 άτομα για την Ενορία του Αγ. Γεωργίου και 7 για την Ενορία του Αγ. Σεβαστιανού), την Κυριακή 25/11/18 θα διεξαχθούν εκλογές, στην Ενορία του Αγ. Γεωργίου από τις 12 μ.μ. ως τις 3 μ.μ. και του Αγ. Σεβαστιανού από τις 10 π.μ. ως τις 4 μ.μ.

ÑÐ
Η ΚΑΡΙΤΑΣ ΣΥΡΟΥ ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει Παζάρι για φιλανθρωπικούς σκοπούς στους χώρους της Καθολικής Επισκοπής Σύρου, στην Ερμούπολη, την Πέμπτη και την Παρασκευή 29 και 30 Νοε., το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, την Δευτερά και την Τρίτη 3 & 4 Δεκ. από τις 9 π. μ. έως τις 6 μ. μ.

ÑÐ
Στις 24 Νοεμβρίου θα έχουμε την πρώτη μας ενοριακή βεγγέρα στην Αίθουσα του Αγ. Σεβαστιανού. Θα έχουμε και ζωντανή μουσική, τελείως δωρεάν. Θα προηγηθεί θεία λειτουργία ιδιαίτερα προετοιμασμένη για τις οικογένειες και τα παιδιά. Κρασί και αναψυκτικά θα προσφέρει η Ενορία.
Σας περιμένουμε.
ÑÐ

Καλούμε τους γονείς των παιδιών του Δημοτικού σε μία συνάντηση στις 26 Νοε. στην Επισκοπή στις 6 μ.μ. στα πλαίσια της ενημέρωσής των και την εξοικείωσή των με την Κατήχηση. Η παρουσία όλων των γονέων είναι ιδιαίτερα επιθυμητή.


Þ Ανώνυμη πρόσφερε €20 για άνθη προς τιμή της Παναγίας Ελπίδας.
Þ Στη μνήμη Φραγκίσκου και Αντωνέττας Ρούσσου η Γεωργία Ρούσσου πρόσφερε €100 στην Αδελφότητα της Παναγίας της Ελπίδας.
Þ Στη μνήμη της Μαρίας Μ. Βαμβακάρη, αντί στεφάνων, οι οικογένειες Ιωάννη Σιγάλα και Αντωνίου Σιγάλα πρόσφεραν στην Κάριτας Αγ. Γεωργίου το ποσό των €50.