Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Ενημέρωση

>> Ολοκληρώθηκε η επισκευή στον Άγιο Μιχαήλ στο Βορνά. Έγινε καθαρισμός των επιχρισμάτων, υδρομόνωση στην οροφή, επισκευή στο καμπαναριό, καθαρισμός του γύρω χώρου και απομάκρυνση σαθρών υλικών από το πίσω μέρος, εξωτερικό και εσωτερικό άσπρισμα. Οι επισκευές χρηματοδοτήθηκαν από την ενορία Αγ. Γεωργίου και τους συγγενείς της Ελπίδας Ιωσ. Βαρθαλίτου στην μνήμη της.




>> Ασπρίστηκε εξωτερικά ο Σα Μιχάλης στην Απάνω Μεριά με έξοδα του Ιωάννη και της Άννας Δαλεζίου. Επισκευάστηκε η καμπάνα και ο σταυρός, προσφορά του σιδηρουργού Λεονάρδου Ρούσσου. Κατασκευάστηκε καινούριο έπιπλο για αποθήκευση με θέση για τα κεράκια και την εικόνα του Αγίου, προσφορά των ξυλουργών Ιωάννη και Ισιδώρου Ρούσσου.
>> Ενορίτης μας πρόσφερε το βάψιμο των θυρών των Αγίων Αναργύρων. Ενορίτες πρόσφεραν τα άνθη για τον στολισμό και έναν καινούριο διάδρομο. Μου ζήτησαν να μείνουν ανώνυμοι αλλά τους ευχαριστούμε.

>>Ευχαριστούμε τους Ανιχνευτές της Λέσβου και συγκεκριμένα τον Περιφερειακό Έφορο Προσκόπων Μυτιλήνης κ. Στρατή Μπαλάσκα και τον Περιφερειακό Έφορο Κυκλάδων κ. Νεκτάριο Αλυφαντή καθώς και τους υπαλλήλους του Τμήματος Καθαριότητας του Δήμου Σύρου Ερμούπολης για τον καθαρισμό και την συντήρηση του κοιμητηρίου των Αγγέλων στην Άνω Σύρο. Και στο παρελθόν οι Πρόσκοποι Σύρου έχουν περιποιηθεί το κοιμητήριο και συνδράμουν την Ενορία μας με δράσει των. Τους ευχαριστούμε.

>> Οι Μαρία και Μάρκος Στεφάνου πρόσφεραν €20 σε αναγκεμένη οικογένεια για την ανάπαυση της ψυχής Γεωργίου Ρούσσου (Ξούλη).
Ανώνυμος πρόσφερε €50 σε αναγκεμένη οικογένεια.