Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Ανακοινώσεις


Ανακοίνωση από την χορωδία του Αγίου Σεβαστιανού
           «Όσες γυναίκες αγαπούν το ομαδικό τραγούδι και επιθυμούν να ενταχθούν στην ενοριακή μας χορωδία, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον εφημέριο ή τους οργανοπαίκτες. Η Χορωδία πραγματοποιεί 1 εβδομαδιαία πρόβα το διάστημα από Νοέμβριο έως το Πάσχα, με σκοπό την προετοιμασία και την εμψύχωση των θρησκευτικών τελετών.  Οι γυναίκες θα πρέπει να είναι ηλικίας 15 ετών και άνω.»

Ανακοίνωση από την Ενορία του Αγίου Γεωργίου
  Όπως ίσως έχετε πληροφορηθεί, αυτές τις μέρες γίνεται μια προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης της Ενορίας του Αγίου Γεωργίου με σκοπό να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε καλύτερα στο ποιμαντικό μας έργο. Η σχετική κλήρωση των δώρων, τα οποία μας έχουν δωρεάν προσφερθεί, θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαΐου στον Ι. Ν. του Αγίου Ιωάννη, με την ευκαιρία της Πανηγύρεως του Αγίου Ισιδώρου. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ενίσχυσή σας. Καλή επιτυχία.
ba
  Ο Μάιος είναι ο μήνας ο αφιερωμένος στην Παναγία. Μια ενοριακή Κοινότητα δεν μπορεί να προοδεύσει στην πίστη, εάν δεν αντιγράφει την πίστη της Παναγίας. Η Παναγία είναι η εικόνα της Εκκλησίας.
  Θα προσπαθήσουμε και στις δύο ενορίες να απαγγέλουμε καθημερινά το Ροδάριο. 

ba
Καλώ τους γονείς των παιδιών που θα λάβουν την Πρώτη τους Κοινωνία στον Αγ. Σεβαστιανό σε συνάντηση την Τετάρτη 2/5 στις 7:30 μ.μ. στην Αίθουσα του Αγ. Σεβαστιανού.